SMART MEMORY BRA

'Pametni' grudnjak koji žene čini još samouvjerenijima

15.05.2009 u 10:04

Bionic
Reading

Grudnjaci su omiljeno žensko oružje, a kako bi ih učinili što savršenijima, dizajneri su ih učinili 'pametnima'. Odsad će tako s vama rasti i smanjivati se, a kad nastupi seksualno uzbuđenje, bit će vaš najbolji saveznik

'Magični' grudnjak, nazvan Smart Memory Bra, detektira promjene tjelesne temperature uslijed spolnog uzbuđenja te stišće i približava grudi kako bi se dodatno naglasio rascjep među njima. Kako razina uzbuđenja pada, grudnjak pomalo popušta i grudi se vraćaju u početni položaj, objasnili su izumitelji ovog 'pametnog' grudnjaka.

Smart Memory Bra

Za 'pametni' grudnjak zaslužna je dizajnerica Suzana Gorišek iz slovenske tvornice rublja Lisca. 'Kao što se tijelo žene mijenja, tako se mijenja i grudnjak. To je prednost ovog grudnjaka', objasnila je njegova izumiteljica.

Iako prva namjera nije bila stvoriti grudnjak koji se mijenja s razinom uzbuđenja, već grudnjak koji se mijenja u skladu s vremenskim uvjetima, zanimljiva nuspojava postala je glavi atribut ovog zanimljivog proizvoda.

Cilj je bio stvoriti grudnjak koji se automatski savršeno prilagođava ženinu tijelu ovisno o različitim temperaturama i prilikama uslijed kojih se tijelo mijenja, širi ili skuplja.

Prilagođavanje se postiže uz pomoć specijalne pjene u košaricama koja se, ovisno o temperaturi, širi ili skuplja i prilagođava veličini grudi. 'Smart Memory Bra izrađen je od specijalne pjene memory koja reagira na tjelesnu temperaturu i kalupe u obliku grudi. Ovaj grudnjak znatno je zdraviji od običnog grudnjaka, jer će uvijek pružiti savršeno prijanjanje', rekao je glasnogovornik Lisce.

'Magični' grudnjaci već su predstavljeni u Europi, na najvećem sajmu rublja u Parizu, a moguće ih je već nabaviti u dućanima.