TAMNOKOSA ZAVODNICA

Koga fatalna Monica Bellucci ne bi ostavila bez daha?

05.09.2012 u 11:18

Bionic
Reading

Iako se cijeli niz poznatih i slavnih u londonskom Royal Opera Houseu okupio radi dodjele nagrada za muškarce godine po izboru magazina GQ, najviše pažnje su ipak privlačile dame koje su doslovce blistale na crvenom tepihu

O laskavoj nagradi za muškarce godine po izboru magazina GQ mnogi sanjaju, a ove godine su se njome okitili dizajneri Domenico Dolce i Stefano Gabbana, pisac Aaron Sorkin, gradonačelnik Boris Johnson, Robbie Williams koji je proglašen ikonom, Michael Fassbender koji je izabran za glumca godine, dok je sir Tom Jones proglašen legendom. Premda je cijeli niz muškaraca slavio te se veselio priznanjima, kada se radi o modnoj raznovrsnosti, pažnju su plijenile žene.

Kelly Brook zablistala je u srebrnoj haljinici do koljena koja je, iako vrlo decentna, pažljivo naglašavala sve njezine draži. Olivia Munn isto tako se odlučila za svijetlu boju haljine, no s do poda dugom svečanom haljinom prošivenom sjajnim nitima, glumica je igrala na kartu dekoltea i nije pogriješila.

Ipak, hit boja ovog crvenog tepiha bila je klasična crna. Dok je Grace Jones pažnju plijenila neobičnom kreacijom i maskom, Kylie Minogue zablistala je u klasičnoj crnoj dugoj haljini bez naramenica. Koliko je klasična crna dobar izbor, pokazala je i Jessie J u haljini s dubokim izrezom na leđima. Dizajnerica Stella McCartney posegnula je pak za crnim odijelom s hlačama.

Međutim, lijepa glumica od koje mnogi nisu mogli skinuti pogled zasigurno je bila Monica Bellucci koja je još jednom pokazala koliko profinjen i elegantan stil može biti moćan. Jednostavna crna haljina duga do poda lagano je klizila niz tijelo te decentno naglašavala svaku Monicinu oblinu. Iako dugih rukava, četvrtasti izrez naglasio joj je grudi te dodao pravu dozu seksipila u kombinaciji s remenom u struku. Lijepa Monica bila je u društvu slavnih dizajnera Domenica Dolcea i Stefana Gabbane koji njezinom stylingu nisu mogli naći manu.