MALI MODNI OSVRT

Što Antonija Mandić ne podnosi na ženama?

05.09.2012 u 09:51

Bionic
Reading

Antonija smatra da je najgori ženski odjevni predmet grudnjak sa silikonskim naramenicama

Voditeljica i novinarka Antonija Mandić pozornost plijeni simpatičnošću i širokim osmijehom. No u posljednje vrijeme primjećuje se i

njezina ženstvenost koju dodatno naglašava izborom odjeće. 'Najženstvenije se osjećam u dugačkim haljinama i suknjama', priznaje Antonija.

No pamučnih majica se ne odriče. 'Ne mogu bez pamučnih majica s malo elastina. One su mi baza za sve – ispod sakoa, vesti, ako je hladno, ili jednostavno na traperice. Imam ih u svim bojama', otkrila je Antonija za Story.

Priznala je i da ne voli modu iz 80-ih godina. No to nije jedina stvar vezana uz modu koju ne voli. Antonija, naime, smatra da je najgori ženski odjevni predmet grudnjak sa silikonskim naramenicama: 'Postoji poseban krug pakla za žene s tim 'nevidljivim' naramenicama.'

Za razliku od mnogih drugih žena, Antonija nema ormar pun cipela. 'Imam ih samo 15-ak, što će vjerojatno izazvati salve smijeha kod većine fashionistica. Imam problem s pronalaskom obuće jer nosim velik broj', priznala je simpatična voditeljica.