MODNE BLIZANKE

Kopira li Tanja Dragović Kate Moss?

04.09.2012 u 14:38

Bionic
Reading

Na sinoćnjem modnom događaju bivša manekenka i supruga Gorana Ivanševića, Tanja Ivanišević, zablistala je na crvenom tepihu. Premda Tanja ima besprijekoran modni ukus, ovoga puta kao da je ostala bez ideje te se inspirirala stylingom u kojemu je nedavno viđena modna ikona Kate Moss

Za haljinama Stellle McCartney već dugo vremena vlada pomama, a haljinama britanske dizajnerice ne odolijevaju ni domaći celebovi. Upravo su njezine haljine u posljednje vrijeme nevjerojatno popularne i poželjne kod domaćih slavnih osoba, a i sama Severina je u haljini Stellinog dizajnerskog potpisa zablistala u prvom intervjuu nakon trudnoće i poroda.

Posebno popularne haljine Stelle McCartney su one s optičkom iluzijom, a takvom kroju haljine nije odoljela ni Tanja Dragović koja pomno prati modne trendove. Tanja je na crvenom tepihu zablistala u kratkoj crnoj haljini koja je naglašavala sve njezine draži. Na prvi pogled obična mala crna haljinica ukrašena je bež materijalom sa strane stvarajući tako optičku iluziju nevjerojatno tankog i vitkog struka – san svake žene.

Međutim, upravo u identičnoj takvoj haljini u veljači ove godine na London Fashion Weeku zablistala je i sama modna ikona Kate Moss. Tanja je, prema uzoru na Kate, odjenula cipele na visoku petu sa špic vrhom, jedina razlika je bila u tome što je Kate odjenula klasične crne, a Tanja je pak posegnula za ubojitim bež ukrašenima zakovicama.

Kome dizajnerska haljina s optičkom iluzijom bolje stoji, pogledajte u našoj fotogaleriji!