NOVO U CENTRU ZAGREBA

FrontEnd – prvi pravi sneaker store u Hrvatskoj

04.09.2012 u 09:39

Bionic
Reading

U Radićevoj 3 u Zagrebu otvoren je prvi FrontEnd sneaker store. Prvi pravi sneaker store u Hrvatskoj. Drugi se otvara u utorak 04.09. - FrontEnd u CityCenterOneWest na Jankomiru

FrontEnd sneaker store je dućan koji vrvi tenisicama. Meka je za sneakerheade ili sneakerfreakove, koji su do sada lunjali europskim gradovima ili surfali netom u potrazi za tenisicama koje su jednostavno drugačije.

Sneakerhead ili sneakerfreak su oni među nama koje u kupovini zovemo early birds ili early adopters – oni koji prvi kupuju novi trend tenisica, time postaju uzor široj zajednici i u svom okruženju stavraju trend. Njima i njihovim prvim sljedbenicima su tensicice više od obuće, tenisice su im način života.

FrontEnd sneaker store nije samo dućan, to je dnevna soba cummunitya koji voli tenisice, koji educira fanove i promovira nove trendove, konstantno nudeći nešto novo, drugačije i bolje od poznatih i probranih brandova: NIKE, ADIDAS, VANS, PUMA, REEBOK, ASICS, CONVERSE, LACOSTE, FRED PERRY.

Popriličan broj sneakerheadova ove je subote napunio i FrontEnd u Radićevoj.
Dizajnerica Aleksandra Dojčinovć, pjevačica Žanamari Lalić, DJ-i Phat Phillie i Bizzo, voditeljice Edita Misirić i Antonija Mandić, blogerica Željka sa Fashionidz bili su samo dio ekipice koja je došla provjeriti nove jesenske trendove.

Neobična ekipa? Ništa čudno. Sneakerheadova sasvim sigurno ima i među vama, a prepoznat ćete ih po tenisicama koje... želite :)