OTVOREN SNEAKER STORE

Kakve je tenisice poželjela Žanamari Lalić?

03.09.2012 u 15:17

Bionic
Reading

U prvi zagrebački 'sneaker store FrontEnd', dućan s tenisicama, proteklog su vikenda već pohrlili brojni naši poznati. U sportskom izdanju tenisice su razgledale dizajnerica Aleksandra Dojčinovć, Žanamari Lalić, DJ-i Phat Phillie i Bizzo te voditeljice Edita Misirić i Antonija Mandić

FrontEnd Sneaker Store novi je dućan koji vrvi tenisicama otvoren u samom središtu Zagreba, u Radićevoj ulici. Obradovat će im se sneakerheadi ili sneakerfreakovi, koji su do sada lunjali europskim gradovima ili surfali netom u potrazi za tenisicama koje su jednostavno drukčije.

Sneakerhead ili sneakerfreak naziv je za sve one među nama koje u kupnji zovemo early birds ili early adopters – oni koji prvi kupuju novi trend tenisica te time postaju uzor široj zajednici i u svom okruženju stvaraju trend. Njima i njihovim prvim sljedbenicima su tenisice više od obuće, tenisice su im način života.

FrontEnd nije samo dućan, to je dnevna soba communityja, ili po naški, zajednice koji voli tenisice, koji educira fanove i promovira nove trendove, uvijek nudeći nešto novo, drukčije i bolje od poznatih i probranih brendova: Noke, Adidas, Vans, Puma, Reebok, Asics, Converse, Lacoste, Pred Perry.

Drugi ovakav dućan otvara se u utorak u CityCenterOneWestu u Zaprešiću.