MAISON MARTIN MARGIELA

Procurila fotografija iz nove dizajnerske kolekcije H&M-a

28.08.2012 u 11:08

Bionic
Reading

Izvorno belgijski modni brend Maison Martin Margiela u modnim krugovima najpoznatiji je po avangardnoj estetici. Iako nije tako razvikan poput prethodnih brendova koji su surađivali s H&M-om, kolekcija koja će cijenom biti pristupačna H&M-ovim kupcima obećava jednak uspjeh

Prepoznatljivi stil modne kuće Maison Martin Margiel

Ljubitelji mode još se od lipnja raduju novoj kolekciji modne kuće Maison Martin Margiela koja je napravljena za poznati brend H&M. Kolekcija će biti dostupna tek od 15. studenoga, ali je prva fotografija odjeće procurile u javnost.


Riječ je o crvenoj haljini koji nosi prepoznatljivi Margielov pečat – otmjena, avangradna i jedinstvena, ali udobna i nosiva. Dakako, nosivost je morala biti jedan od glavnih kriterija jer je H&M poznat upravo pod odjeći namijenjenoj širokim masama.

Izvorno belgijski modni brend Maison Martin Margiela u modnim krugovima najpoznatiji je po svojoj avangardnoj estetici. Iako nije tako razvikan poput prethodnih brendova koji su surađivali s H&M-om, kolekcija koja će cijenom biti pristupačna H&M-ovim kupcima obećava jednak uspjeh.

'Maison Martin Margiela jedna je od najvažnijih i najutjecajnijih modnih kuća u posljednja tri desetljeća. Vrlo sam uzbuđena zbog ove radikalne suradnje koja ljubiteljima mode širom svijeta pruža mogućnost da artikle Maisona Martina Margiele nose po posebnim cijenama. Ova će suradnja biti pamtljiv i sjajan modni trenutak', istaknula je u lipnju Margareta van den Bosch, kreativna savjetnica u H&M-u.

Mnogi s nestrpljenjem očekuju studeni kako bi se dokopali odjevnog predmeta s potpisom Margiele po znatno pristupačnijoj cijeni.