POZAMAŠNA LUTKICA

Barbie dobila konkurenciju u Beth Ditto

14.05.2009 u 10:45

Bionic
Reading

Britanska modna kuća Evans dosjetila se zanimljiva poslovnog poteza: uz novu kolekciju Beth Ditto, kreirali su i lutku po uzoru na lik pjevačice, trenutačno najpoznatije stokilašice, kojoj su u umjetnoj inačici ipak skinuli nekoliko kilograma

U dućane modne kuće Evans ovih dana stiže kolekcija koju smišlja dizajnerski team popularne Beth Ditto, pjevačice grupe The Gossip's. Riječ je o naoko nemarnim, rockom inspiriranim odjevnim komadima, kao i nakitu s toliko blještavila da bi se i Barbie posramila.

Uz novu kolekciju, Superdoll Collectables London već je osmislio izgled lutke Beth Ditto. Koliko god sretna i sobom zadovoljna Beth budi strahopoštovanje fanova, njezino minijaturno izdanje već na prvi pogled govori da, iako pozamašna, lutkica ipak u zadanom omjeru ima manje kilograma od prave Beth.

Kontroverzna pjevačica jaka glasa otvorena je, hrabra, obožava svojih gotovo stotinu kilograma, voli se slikati gola za naslovnice svjetskih časopisa i ne krije da je u vezi sa ženom koja je operacijom promijenila spol.