ANA BEATRIZ BARROS

Brazilska ljepotica o čijem savršenom tijelu mnogi sanjaju

26.08.2012 u 07:28

Bionic
Reading

Brazilska ljepotica Ana Beatriz Barros jedna je od najbolje plaćenih manekenki na svijetu, ali i jedna od najseksipilnijih. Seksi pogled i savršeno tijelo omogućili su joj slavu i milijune na bankovnom računu, a svoje ljepote ona je itekako svjesna

Ana Beatriz Barros još je jedna u nizu predivnih Braziliki koje su do svjetske slave supermodela, mondenog života i podebljeg bankovnog računa došle preko modne piste. Baš kao i većina manekenki, i Anina ljepota, talent te predivno tijelo otkrivani su sasvim slučajno. Naime, zamijetio ju je modni agent za vrijeme praznika u Rio de Janieru.

Lijepa Brazilka ubrzo je postala jedan od Eliteovih modela, a njezina ljepota nikome nije promicala. Tako je osvojila i modni brend Guess za koji je zajedno s prijateljicom i Brazilkom Alessandrom Ambrosio snimila reklamnu kampanju, a nakon toga nitko je više nije mogao zaustaviti.

Visoka čak 180 centimetara, Ana ima proporcije o kojima veliki broj žena može samo sanjati. Njezine mjere 86-61-86 gotovo su manekenski savršene. Ljepotu i dobar izgled jednom dijelom svakako duguje portugalskim, brazilskim i talijanskim korijenima, a lijepa Ana sa svojom dugom i bujnom smeđom kosom te prodornim zelenim očima koje njezin pogled čine sanjivim, rijetko koga može ostaviti ravnodušnim.

Za nju se danas otimaju neki od najpoznatijih brendova; Brazilka savršenog tijela našla se u reklamnim kampanjama Christiana Diora, Armani Jeansa, Oakleya, L'Oréala, Diesela, Victoria's Secreta te Chanela.

Mnogi je najčešće prepoznaju kao jednu od Victoria's Secret anđelica, no revije je nosila i za Valentino, Missoni, Gucci, Christian Dior, Versace, Emporio Armani, BCBG, DKNY, Jean-Paul Gaultier, Dolce & Gabbana, Michael Kors i mnoge druge.

Ni naslovnice prestižnih magazina nisu je zaobišle, tako je kod mnogih izazvala vrtoglavicu pozirajući za naslovnice Glamoura, Voguea, Marie Claire i Allurea.

Ana, koju krasi egzotična ljepota, redovito se nalazi kako na brojnim listama najatraktivnijih žena, tako i na onima najbogatijih, a muškarci diljem svijeta sanjanju baš o njoj. Sama priznaje da je vježbanjem, kojemu duguje i svoju savršenu figuru, doslovce opsjednuta te vježba četiri puta tjedno s osobnim trenerom.

Lijepu Anu mogu privući samo obrazovani muškarci, ali uz to moraju biti i jako zgodni. Premda je svoje draži nekoliko puta otkrila u raznim kampanjama, Ana tvrdi da nije pobornica golotinje te gola voli biti samo ispod tuša.

Svoje ljepote i savršenog tijela itekako je svjesna te slovi za jednu od najsamouvjerenijih modela. Otvoreno kaže da ne bi htjela izgledati drugačije te da je i više nego zadovoljna svojim izgledom. Takva samouvjerenost u kombinaciji sa savršenim tijelom i lijepim lice, sasvim je dovoljna da svakoga muškarca natjera da potpuno izgubi glavu.