NE IZLAZI IZ ČIZAMA

Ima li Katie Holmes samo jedne cipele?

22.08.2012 u 10:43

Bionic
Reading

Iako ponekad zna doista zablistati i savršeno se dotjerati, bivša supruga Tom Cruisea, Katie Holmes ulicama New Yorka uglavnom korača jednostavno odjevena pretežito kombinirajući traperice i kakvu košuljicu, a predmet od kojega se ne odvaja su bež gležnjače na nisku petu

Kombinacija traperica i traper košulje, majice na prugice, jednostavne haljinice te bezlične ravne balerinke bili su osnovni odjevni predmet u ormaru Katie Holmes u posljednjih pet godina. Upravo tim pomalo bezličnim odjevnim predmetima koji nisu uvijek na najbolji način isticali njezinu figuru, kako piše Daily Mail, Katie je pokušavala prekriti razliku u godinama i centimetrima visine s bivšim suprugom Tomom Cruiseom.

Vrlo brzo nakon što su se Katie i Tom odlučili rastati, Katie je mnoge oduševila novim, modernim i stilski dorađenim modnim kombinacijama. Međutim, cijela ta modna priča koja je obećavala dobila je svoj poguban kraj kada je početkom srpnja na ulicama New Yorka osvanula u novim čizmama.

Antilop gležnjače u bež nijansi s potpisom Isabel Maran, kako piše Daily Mail, samo u posljednjih trideset dana nosila je čak 15 puta. Za njih je Katie izdvojila 325 dolara, odnosno nešto malo više od tri tisuće kuna, a nosi ih gotovo u svakoj prilici i kombinira kako na traperice i košuljicu tako i na minicu te maksi suknju.

Viđajući Katie kako svakodnevno ulicama New Yorka prolazi u jednim te istim čizmama, mnogi su se zapitali ima li ta 33-godišnjakinja, kojoj će nakon razvoda od Toma Cruisea pripasti 10 milijuna funti od ukupnog bogatstva u visini od 160 milijuna funti, u ormaru samo jedne cipele. No nekako je teško u to povjerovati, jer se šuška kako i sama ima bogatstvo koje se procjenjuje na 16 milijuna funti.