LJETNA MODA

Nevena Rendeli baš je seksi u ležernom izdanju

24.08.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Iako uvijek upicanjena do zadnjeg detalja, novinarka Nevena Rendeli na ljetnom odmoru odlučila je uživati bez tretmana uljepšavanja, šminke i pretjeranog uređivanja i, čini se, nije pogriješila

Nevena Rendeli s emisijom 'Boje turizma' u srpnju je proputovala pola Jadrana, a nije zaobišla ni top destinaciju za sve 'celebove', a riječ je naravno o Hvaru. U jarko crvenom bikiniju na hvarskoj plaži Bonj zapela je za oko fotografima dok je predah od posla tražila u moru.

Iako je pred televizijskim kamerama Nevena uvijek besprijekorno odjevena, a i svojim stajlingom na društvenim događajima dokazuje da prati modne trendove te da voli na sebi imati dobar komad robe, za ljetno izdanje odabrala je sasvim drugačiji outfit.

Lijepa 31-godišnja HTV-ovka koja je izjavila da ne može zamisliti život bez frizerskog salona, ipak se za vrijeme ljetnog odmora vodi onom Ćolićevom 'Pusti, pusti modu', pa dane provodi bez šminke, u jednostavnim casual izdanjima koja su nakon upicanjenih zagrebačkih izlazaka pravo osvježenje. Posebno ako je riječ o njezinim prirodnim kovrčama koje savršeno pristaju na njezinu preplanulu put.

Nakon napornog radnog ritma zbog snimanja emisije i putovanja, konačno je dočekala i pravi godišnji odmor. Prvo je s društvom uživala na Terraneu, a nakon tuluma odmorila se u obiteljskoj kući u Pirovcu. Sada sa suprugom Marijanom uživa na Lastovu gdje će zasigurno napuniti baterije za povratak u Zagreb.