tportal.hr

Zagreb
+15
Osijek
+13
Pula
+16
Rijeka
+21
Zadar
+14
Split
+18
Dubrovnik
+21

FASHION GURU

Tončica Čeljuska super izgleda i kad nosi divovski tabletić

Uhvatio se za glavu naš Fashion Guru kada je vidio svu silu šljokica na Seevrinu i Andrei Šušnjari, a prisjetio se i Jelene Rozge. Međutim, oči je odmorio na stajlingu Milane Vlaović za koju ima samo riječi hvale, kao i za Ninu Badrić

Datum objave:
21.8.2012 11:55

Zadnja izmjena:
21.8.2012 12:55

Fashion Guru nije promaknuo Severinin povratak na glazbenu scenu, međutim, njezini stajlinzi nisu ga baš oduševili. 'Dobro Seve skakuće, veseli se, presvlači se, a ponekad mislim da se toliko utegla da ce joj morati odrezati korzet da normalno prodiše,' kaže Fashion Guru bez dlake na jeziku.

Nije mogao niti zanemariti sve one silne šljokice na haljinama Andree Šušnjare, te kaže kako bi na plakate i ostale reklame trebalo stavljati upozorenje: 'Prilikom odlaska na koncert Magazina obavezna je upotreba sunčanih naočala'.

Međutim, nije Fashion Guru samo grdio, već je neke i pohvalio. Za oko mu je zapela Tončica Čeljsuka kojoj je pohvalio u bijeloj haljinici. Oduševljen je i modnim napretkom Jadranke Kosor, čiju eleganciju je morao napokon pohvaliti nakon silnih pokuda.

Za Tamaru Garbajs kaže kako je i dalje je dosljedna nekom svom stilu, no definitivno ga zna dobro nositi. Prema Guruovom mišljenju, i Nina Badrić odlično nosi damski stajling, te je oduševljen njezinim modnim izborom koji ne uključuje ultra kratke i dekoltirane odjevne komade.

209252,199967,202301,207055

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr