tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+16
Pula
+18
Rijeka
-
Zadar
+20
Split
+19
Dubrovnik
+19

DIZAJNERICA KOJU VOLE SLAVNI

Kate Middleton haljinu srpske dizajnerice odjenula dvaput

Catherine je istu haljinu nosila lani u Los Angelesu, ne slučajno, jer odjeću s potpisom R. Ilinčić obožava i Michelle Obama

Datum objave:
1.8.2012 7:25

Zadnja izmjena:
1.8.2012 8:49

Jedna je od najeksponiranijih žena svijeta, no Kate Middleton u javnosti uvijek djeluje začuđujuće ležerno.

Reciklira odjeću
Na isti način nosi kreacije slavnih dizajnera pa i kada istu odjene dvaput, ističući da joj nije neugodno 'reciklirati' odjeću. Na svečanom primanju u Royal Academy of Art u Londonu, na koje je došla bez supruga Williama, Kate je izgledala zadivljujuće elegantno u golublje sivoj haljini srpske dizajnerice Roksande Ilinčić koja trinaest godina živi i radi u britanskoj prijestolnici.

Oni dobro upućeni lako su primijetili da je vojvotkinja kreaciju već nosila lani u L.A.-u kad je s Williamom putovala SAD-om i Kanadom. Haljinu 35-godišnje Roksande Kate je savršeno upotpunila cipelama od jelenje kože neutralne boje brenda L. K. Bennett i naušnicama Kiki McDonough izrađenima po narudžbi. Iako svoje duge, guste uvojke najčešće nosi raspuštene, 30-godišnjakinja za susret s premijerom Davidom Cameronom poželjela je drugačiju frizuru te je kosu svezala u punđu.

Nosi je i Lady Gaga

Tako je haljina srpske kreatorice koja već sedam godina predstavlja svoj modni dizajn na Londonskom tjednu mode, još više došla do izražaja. Nije Catherine jedina poznata dama zaljubljena u odjeću s njezinim potpisom. Za lanjski posjet Americi namjerno je odjenula njezinu haljinu jer Roksandine kreacije zauzimaju i poveći dio ormara Michelle Obame, a gle slučajnosti, Roksandina je obožavateljica i Samantha Cameron, supruga premijera V. Britanije, s kojim se Kate prekjučer družila. Ilinčić, koja u Londonu živi sa suprugom Philipom Buenom de Mesquitom i jednogodišnjom kćeri Efimiom, nose i glumice Keira Knightley, Penelope Cruz, Gwyneth Paltrow, pjevačice Lady Gaga, Courtney Love...

206534,205385,205213,204772

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr