PAMELA ANDERSON

Na izložbu stigla u donjem rublju

08.12.2008 u 08:00

Bionic
Reading

Uz lik i djelo Pamele Anderson nikako se ne vežu riječi stil i profinjenost, ali pojavljivanje na otvorenju izložbe samo u gaćicama i majici, previše je čak i za nju

Modnu mudrost manje je više Pammy je očito shvatila previše doslovno, pa se na otvorenju izložbe Davida LaChapellea 'Jesus Is My Homeboy' pojavila odjevena u narančasto-crne gaćice i majicu, s kapom na glavi i ružičastim štiklama na nogama. Da pokaže da ipak nešto zna i o umjetnosti, u ruci je nosila preklopnu stiliziranu torbicu u obliku Warholove slavne konzerve Campbell.

Pojavivši se tako (ne)odjevena, Pamela je izazvala pravu strku na izložbi, a kad se još počela zavodljivo izvijati, svi su zaboravili na umjetnost i gledali ravno u Pam. Zanimljivo je da je Pamela nedavno potpisala ugovor s britanskom dizajnericom Viviene Westwood postavši tako njezino zaštitno lice za sezonu proljeće/ljeto. Koliko god se ova suradnja činila neobičnom, Viviene je Pamelu navodno upoznala na jednom partyju i ostala oduševljena karizmom i 'lepršavošću' ove prsate kalifornijske plavuše.