VARTEKS INOVACIJE

Jeste li za odijelo koje čuva vaš imunitet?

26.07.2012 u 10:11

Bionic
Reading

Odijelo koje će se 'obraniti' od mrlja od hrane i pića ili će zaštititi imunološki sustav vašeg organizma... Zvuči nestvarno? Ne i za Di Caprio...

Iduća sezona proljeće/ljeto bit će zanimljiva jer će se na prodajnim mjestima Varteksa te u Di Caprio shopovima u ponudi naći i inovativna odijela koja je Varteks predstavio ovih dana na zaključivanju modnih kolekcija. U želji da ponudi više svojim kupcima, Varteks će uz prepoznatljiva tradicionalna obilježja utkana u svaki odjevni predmet kupcima ponuditi i dodanu vrijednost – odijela izrađena od inovativnih tkanina specifičnih karakteristika:

NANO PROTECTION - Odijela izrađena od tkanina bazirana na nano tehnologiji kojom se izrađuju muške hlače. To je 'inteligentna' tkanina s premazom koji štiti od vode, nečistoća i mrlja od hrane i pića. Prednosti proizvoda izrađenog iz nano tkanine su jednostavno održavanje, dugotrajna zaštita od vode i nečistoće. Takav proizvod zadržava prozračnost i daje našoj koži da diše.

SHOWER CLEAN- Odijela izrađena od tkanina ovakve obrade izuzetno su pogodna za putovanja jer se lako održavaju, izgužvani dijelovi se brzo opuštaju, a tkanina ne upija vodu ni masnoće. Kao što održavate svoje tijelo, tako sada možete i svoje odijelo – tuširanjem! Dovoljno je da na jednu vješalicu objesite svoj sako, a na drugu hlače, istuširate vodom temperature između 35 i 40 stupnjeva C, ostavite sušiti na vješalicama tri do četiri sata i vaše je odijelo spremno za izlazak!

ANTI-BACTERIA – Tkanine s ovakvom vrstom zaštite čuvaju naš imunološki sustav od akumulacije mikroorganizama koji se mogu skupljati u tkanini i preko nje prenijeti na naše tijelo. Ovako obrađene tkanine odbijaju gljivice, mikrobe, bakterije. Važna im je prednost i to što ne upijaju mirise, a što vrlo često postaje problem u održavanju odijela koja nisu izrađena od tkanina ovakve obrade.