tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+13
Pula
+14
Rijeka
+18
Zadar
+11
Split
+16
Dubrovnik
+16

ČUDO JEDNO

Znate li koja Hrvatica želi dobiti još koji kilogram?

Jelena Perčin tvrdi da ljeti lakše živi, ljepše su joj boje i sve vrvi od događanja. I odijevanje joj je jednostavnije, sve modne muke riješi s par traper minica u različitim bojama i mnogo bijelih i crnih potkošulja. A krasi je ta vitka linija...

Datum objave:
25.7.2012 11:43

Zadnja izmjena:
25.7.2012 13:36

'Bijela potkošulja, mini suknja od trapera i japanke omiljena su mi dnevna ljetna kombinacija. A večernja – ista, samo kupim mnogo crnih i bijelih potkošulja i suknji u nekoliko boja', otkrila je lijepa glumica Jelena Perčin za Story.

Nikakav veliki ljetni šoping nije obavljala i ovo joj je treće ljeto da nosi istu garderobu. Jedino je trogodišnjoj kćerkici Loti ponešto kupila: 'Odjeću sam kupila jedino Loti, jer je preraste. Ona je zaluđena svim ženskim stvarima. Obožava nakit, štikle. Stalno nosi moje haljine i cipele. Moramo se pretvarati da je šminkamo i uređujemo.'

Moda je za nju, kaže, simpatičan hobi ako za njega imamo vremena. 'Mislim da je precijenjena. Uvijek sam nastojala živjeti u skladu s okolinom bez obzira na novac koji imam ili nemam. Apsurdno mi je da se u situaciji kad su ljudi gladni šećem u cipelama od nekoliko tisuća kuna. Imam osjećaj da smo svi robovi nametnutih modnih pravila, da moramo imati skupu odjeću, mobitel. Moda je dobra u službi veselja, ali nije dobro kad postane frustracija, kad si netko ne može kupiti ovu ili onu torbu', kazala je Jelena.

Imala je faze kad je bila hipijevka i darkerica, a sada se malo bavi stilom, jer nema vremena. 'Moja je filozofija odijevanja da izgledam uredno, čisto i da nisam gola. A za vitku liniju zaslužni su moji geni; ma čak bih voljela koji kilogram više.'

Ovih dana s kćerkicom putuje u rodne Konavle, gdje svaki dan voze bicikl, popiju kavu s rodbinom, nakon ručka odspavaju i odlaze na plažu. Navečer se još prošeću Cavtatom.

193893 ,191261,190844,189135

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr