S POTPISOM McCARTNEY

Donje rublje u kojem ćete se osjećati goli

24.07.2012 u 10:16

Bionic
Reading

Dizajnerica Stella McCartney lansirala je novu kolekciju donjeg rublja koju predstavlja kao najlaganiju dosad. Grudnjaci i gaćice gotovo su nevidljivi

Nova kolekcija donjeg rublja Stelle McCartney nudi pet vrsta grudnjaka: oni se kopčaju na dva načina i mogu se nabaviti u tri vrste tkanina i cijeloj lepezi boja. Materijali su vjerojatno inspirirani tkaninama koje je kreirala za britanske reprezentativce za Olimpijske igre u Londonu pa grudnjaci uključuju superfinu pjenu koja puni košarice.

Iako je standardno punjenje 12 milimetara, Stelline košarice imaju samo osam milimetara pjene što ih čini lakšima za nošenje i manje vidljivima. Kolekcija nudi i grudnjak bez naramenica koji daje dojam da ste gotovo goli.

McCartney nije zanemarila ekološku svijest pa je koristila reciklirani metal i organski uzgojen pamuk, a dizajnom je odala počast Olimpijskim igrama budući da svaki komad donjeg rublja krase tri zlatna prstena koji dodaju bezvremeni element luksuza na svaki komad, piše britanski Vogue.