tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+11
Pula
+16
Rijeka
-
Zadar
+12
Split
+16
Dubrovnik
+18

S POTPISOM McCARTNEY

Donje rublje u kojem ćete se osjećati goli

Dizajnerica Stella McCartney lansirala je novu kolekciju donjeg rublja koju predstavlja kao najlaganiju dosad. Grudnjaci i gaćice gotovo su nevidljivi

Datum objave:
24.7.2012 10:16

Zadnja izmjena:
24.7.2012 12:21

Nova kolekcija donjeg rublja Stelle McCartney nudi pet vrsta grudnjaka: oni se kopčaju na dva načina i mogu se nabaviti u tri vrste tkanina i cijeloj lepezi boja. Materijali su vjerojatno inspirirani tkaninama koje je kreirala za britanske reprezentativce za Olimpijske igre u Londonu pa grudnjaci uključuju superfinu pjenu koja puni košarice.

Iako je standardno punjenje 12 milimetara, Stelline košarice imaju samo osam milimetara pjene što ih čini lakšima za nošenje i manje vidljivima. Kolekcija nudi i grudnjak bez naramenica koji daje dojam da ste gotovo goli.

McCartney nije zanemarila ekološku svijest pa je koristila reciklirani metal i organski uzgojen pamuk, a dizajnom je odala počast Olimpijskim igrama budući da svaki komad donjeg rublja krase tri zlatna prstena koji dodaju bezvremeni element luksuza na svaki komad, piše britanski Vogue.

203712 ,205018,169448 ,201709

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr