FATALNI OSMIJEH

Jesu li godine ostavile traga na Juliji Roberts?

20.07.2012 u 09:23

Bionic
Reading

Popularnost je Julija Roberts stekla romantičnim filmom 'Zgodna žena', a danas se može reći da je posebna te pažnju plijeni fatalnim osmijehom

U bogatoj karijeri lijepa Julia nije puno mijenjala svoj stil odijevanja, a gotovo oduvijek krasi je duga kosa. U jednom razdoblju, 1991. imala je kraću, stepenasto šišanu frizuru, ali vrlo brzo vratila se provjerenom, ženstvenijem receptu.

Ne voli kratke haljine i drži se čistih i jednostavnih linija, a za gala večere i važne ceremonije ponekad čak odabere i odijela. Rijetko je viđena u glamuroznim haljinama, a gotovo nikada u izazovnim kreacijama koje mnoge glumice rado biraju samo da bi privukle što više pažnje.

Ipak, kada se odluči za haljinu s crvenog tepiha, uvijek pazi da je sve usklađeno i najradije bira elegantnu frizuru s podignutom kosom.

Julia je očito odlučila da svoje tijelo neće koristiti kao adut u karijeri iako je teško zamisliti da njena vitka linija ne bi mogla podnijeti pokoje izazovnije izdanje. Jedino što ponekad priušti obožavateljima je pogled na duge i lijepe noge, kao u slučaju na jednoj od premijera hit filma 'Jedi, moli, voli' gdje je uz Javiera Bardema pozirala u ultra kratkoj minici.

Casual kombinacije Julia obično obogati nakitom, a najčešće bira tamne nijanse odjeće. Tako je paparazzi često imaju prilike uslikati u dnevnim kombinacijama tamnijih boja, a samo ponekad iznenadit će sve i zasjati u bijeloj romantičnoj haljini do koljena. U dnevnim varijantama ili manje važnim svečanostima ne libi se doći u baloneru ili sakou.

Njen jednostavni stil ističe prirodnu ženstvenost i gracioznost, a glavni adut svakako joj je osmijeh. Tu energiju i pozitivnost ne može uljepšati nikakva glamurozna haljina.

Četrdesetčetverogodišnja glumica i dalje ima čaroban osmijeh te naporno radi, ali i ima vremena za obitelj. Također je priznala da ponekad poklekne holivudskim zakonima i pritiscima o ljepoti pa je tako isprobala botoks. Iako nema ništa protiv, to iskustvo ne želi ponoviti.

'Jednom sam koristila botoks i mjesecima sam izgledala iznenađeno! Moram priznati da mi to baš ne stoji dobro!' Imam troje djece koja bi trebala znati što osjećam u trenutku kada to osjećam', rekla je zgodna žena