ALMA SAVJETUJE

Mali trikovi kojima ćete povećati grudi

19.07.2012 u 11:01

Bionic
Reading

Vjerovali ili ne, glumica Charlize Theron priznala je da ima male grudi i da u svoje grudnjake trpa sirovo meso! Da vam takvo što ne bi palo na pamet, naša modna savjetnica Alma Premerl Zoko otkriva male modne trikove kako povećati dekolte bez skalpela ili odlaska u mesnicu

Kada usvojite nekoliko jednostavnih trikova kako vizualno povećati grudi, riješit ćete se svakodnevnog promišljanja oko izgleda vašeg dekoltea. Učimo odAlme Premerl Zoko

Odaberite pravo rublje

Osobito danas kad na tržištu postoje grudnjaci s raznoraznim umecima, lako je pomoću njih grudi povećati za čitav broj. Potražite one koji imaju razmaknute košarice i implementirane gelirane umetke koji neće proviriti ili ispasti iz grudnjaka prilikom kretanja.

Pazite na izrez na dekolteu

Ako želite povećati prsa, pazite na dekolte. Nosite popularni V-izrez ili poludolčevitu koja će istaknuti ruke i ostatak tijela. Isto tako savršeno će vam pristajati i majice koje imaju volane ili trakice koje se vežu u mašnu.

Vizualno suzite struk

Znate li koji je najstariji trik za povećanje grudi? Ako želite da grudi izgledaju veće, potrudite se da struk izgleda uže. Najlakše ćete to postići širokim remenom koji ćete omotati oko struka.

Magično rumenilo

Uz uzak struk, evo još jednog trika - stavite rumenilo na četkicu i umjesto po obrazima nanesite ga po dekolteu. Pazite da napravite stilizirano srce. Rezultat? Grudi djeluju veće!

Izbor odjeće

Za dekolte u prvom planu, birajte užu odjeću koja prati liniju tijela. To pravilo vrijedi za sve osim za građu kruške. Naime, ako imate mala prsa, a široke bokove, odaberite tunike koje imaju bočne proreze ili asimetrične krajeve.

Izbor boja

Mala prsa vole boje pa neka majice budu u bojama ili s velikim uzorcima koji su hit ove sezone!