TKO BI IM ODOLIO

Jesu li ovo najseksi bikiniji svih vremena?

06.07.2012 u 12:25

Bionic
Reading

Premda je tijekom povijesti i nekoliko puta promijenio izgled, boje, uzorke i oblik, punih 18 godina bikini žari i pali plažama te je postao neizostavni predmet u svakoj ženskoj garderobi

Prije 18 godina, točnije u lipnju 1946., francuski dizajner Louis Réardon u svijet mode uveo je bikini koji je otad postao hit. Od prvotnih jednodijelnih i čednih pa do onih dvodijelnih visokih gaćica i s maštovitim volančićima pa sve do današnjih minimalističkih ili pak onih s push-up košaricama, bikini nikada nije izašao iz mode.

Ma koliko potraga za savršenim bikinijem bila mukotrpna, a sama pomisao na isprobavanje u zagušljivoj kabini tjera na preznojavanje, nijedan modni predmet nije tako zaokupljao pripadnice ljepšeg spola, jer dobro odabran bikini može biti najbolji saveznik na plaži kada sakriva nedostatke, ističe obline te je čak i vješt u optičkim varkama.

Bikini je svoje svijetle trenutke doživio i na malim ekranima; pa tko bi zaboravio Halle Berry u ubojitom narančastom badiću, Angelinu Jolie u 'Tomb Raideru', a Pamelu Anderson u 'Baywatchu' ne treba biti spominjati. Ali tu su i vječne Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Grace Kelly i Elizabeth Taylor – uživajte u našoj fotogaleriji.