tportal.hr

Zagreb
+16
Osijek
+16
Pula
+20
Rijeka
-
Zadar
+18
Split
+22
Dubrovnik
+21

OMILJENI MODNI DODATAK

Koliko skupih birkinica Tamara i Petra imaju u ormaru?

Poznate sestre Tamara i Petra Ecclestone, kćeri prvog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea i Slavice Ecclestone, poznate su po uskim i izazovnim opravicama te odjeći s dizajnerskim potpisom. Za odlazak za večeru ovoga puta su odjenule ležerne kombinacije, no birkinice nisu ispuštale iz ruke

Datum objave:
6.7.2012 9:45

Zadnja izmjena:
6.7.2012 10:40

Iako se Petra udala prošle godine, slavne sestre Ecclestone održavaju blizak odnos te se često viđaju na večerama ili pak u šopingu. Ovoga puta Tamara i Petra uputile su se na večeru u prestižni londonski restoran Kai Mayfair.

Čim su se vidjele, sestre su se izgrlile i izljubile, a kako to obično biva, i ovoga puta su uskladile stajlinge. Plavokosa i vitka Petra odjenula je jednostavnu crnu haljinicu te uz nju obula čizme ukrašene resama. I Tamara se odlučila za haljinicu, kratku, šarenu i cvjetnoga uzorka, a preko nje je odjenula traper jaknicu te obula balerinke. No čak i u  ležernim izdanjima Tamara i Petra se nisu odrekle svog omiljenog modnog dodatka, birkinice, sve brojnije u njihovim ormarima. Tih torbica, čija se cijena kreće od 70 tisuća kuna naviše, Tamara i Petra imaju u gotovo svim bojama i uzorcima.

Petra je preko ruke ponosno prebacila bež birkinicu ukrašenu zlatnim detaljima, a Tamara, nakon što je prije nekoliko dana viđena s birkinicom s animal printom, ovoga puta nosila je torbicu jarke narančaste boje.


147039,184374,107802,180154

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr