tportal.hr

Zagreb
+8
Osijek
+9
Pula
+11
Rijeka
-
Zadar
+11
Split
+11
Dubrovnik
+13

AH, TAJ MODNI SVIJET

Gaultier publiku smirivao slikama Andreja Pejića

Tvitajući slike muških muza Jeana Paula Gaultiera – Andreja Pejića i Willyja Cartiera – apetit publike rastao je sat i pol

Datum objave:
5.7.2012 22:27

Zadnja izmjena:
6.7.2012 8:34

Sudeći po tome kako je izgledao na reviji visoke mode Jeana Paula Gaultiera, transrodni maneken Andrej Pejić na pragu je promjene spola. Iz muškog u ženski. Nije dakako samo Gaultier, poznati enfant terrible francuske mode, zaslužan za manekensku slavu 'plavušana' Pejića.

Presudilo je tome uočljivo opće raspoloženje za rodno/spolnu kakofoniju koja vlada u društvu razvijenog Zapada. Pejića imitiraju i drugi mladi muški modeli: često nismo sigurni je li na pisti on ili neki njegov bezobrazni dvojnik.

Gaultierova je pariška revija – puna referenci na art deco stil – kasnila sat i pol. Ljudi su šizili, a da bi ih umirio i još više intrigirao, organizator je Twitterom ljudima slao vruće fotografije modela Andreja Pejića i Willyja Cartiera! Omiljenog je Pejića još više vizualno gurnuo prema ženskom spolu korzetom koji je stvarao dodatne obline.

172935,166773 ,153934,155032

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr