tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+17
Pula
+17
Rijeka
+18
Zadar
+18
Split
+20
Dubrovnik
+14

AH, TAJ MODNI SVIJET

Gaultier publiku smirivao slikama Andreja Pejića

Tvitajući slike muških muza Jeana Paula Gaultiera – Andreja Pejića i Willyja Cartiera – apetit publike rastao je sat i pol

Datum objave:
5.7.2012 22:27

Zadnja izmjena:
6.7.2012 8:34

Sudeći po tome kako je izgledao na reviji visoke mode Jeana Paula Gaultiera, transrodni maneken Andrej Pejić na pragu je promjene spola. Iz muškog u ženski. Nije dakako samo Gaultier, poznati enfant terrible francuske mode, zaslužan za manekensku slavu 'plavušana' Pejića.

Presudilo je tome uočljivo opće raspoloženje za rodno/spolnu kakofoniju koja vlada u društvu razvijenog Zapada. Pejića imitiraju i drugi mladi muški modeli: često nismo sigurni je li na pisti on ili neki njegov bezobrazni dvojnik.

Gaultierova je pariška revija – puna referenci na art deco stil – kasnila sat i pol. Ljudi su šizili, a da bi ih umirio i još više intrigirao, organizator je Twitterom ljudima slao vruće fotografije modela Andreja Pejića i Willyja Cartiera! Omiljenog je Pejića još više vizualno gurnuo prema ženskom spolu korzetom koji je stvarao dodatne obline.

172935,166773 ,153934,155032

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Zdravo proljeće
modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr