tportal.hr

Zagreb
+8
Osijek
+11
Pula
+11
Rijeka
-
Zadar
+13
Split
+13
Dubrovnik
+15

IZAZOVNA I EFEKTNA

Što kažete na haljinu za kojom su svi poludjeli?

S vremena na vrijeme svijetom slavnih i poznatih zavlada kakav modni trend kojemu se poklone brojne poznate ljepotice pa crvene tepihe i ormare slavnih preplave identične haljine. Ovoga puta zvijezde su poludjele za efektnom i izazovnom haljinom koja nosi dizajnerski potpis Toma Forda

Datum objave:
5.7.2012 12:07

Zadnja izmjena:
5.7.2012 14:04

Na crvenom tepihu dodjele BET Awardsa u Los Angelesu slavna reality zvijezda Kim Kardashian zasjala je u bijeloj uskoj haljini koja je naglasila sve njezine bujne obline. Uska haljina dugih rukava sezala joj je do koljena, a premda je s prednje strane izgledala posve čedno, svoje čari otkrila je velikim prorezom na leđima ukrašenim velikim zlatnim metalnim zatvaračem.

Iako Kim pomno prati modne trendove, a njezin ormar krase brojne kreacije poznatih dizajnera, ovoga puta nije bile predvodnica novog modnog trenda. Još u ožujku na premijeri filma 'Hunger Games' u Parizu ove godine u istoj takvoj haljini, samo crne boje viđena je mlada glumica Jennifer Lawrence.

Crna uska haljina u kontrastu sa zlatnim zatvaračem i zlatnim sandalama visokih potpetica odlično joj je pristajala. U istoj haljini iste boje zablistala je i slavna manekenka i ikona stila Kate Moss u Harper's Bazaaru, broju za lipanj/srpanj.

Slavni dizajner Tom Ford iznimno je cijenjen u krugovima modne elite, a ova haljina izazovnog izreza na leđima ukrašenog efektnim zlatnim zatvaračem dio je kolekcije o kojoj se puno pričalo uoči predstavljanja, koje je bilo na ekskluzivnoj reviji samo za odabrane najbliže suradnike i prijatelje.

199547,192242,155772,118822

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr