tportal.hr

Zagreb
+20
Osijek
+22
Pula
+21
Rijeka
+22
Zadar
+23
Split
+24
Dubrovnik
+22

A'MARIE I JANA

Maštovit pareo i torba za trendi look na plaži

Kako svoj dizajn prenijeti na druge sfere mode, a ostati dosljedan i vjeran svom modnom izričaju, pokazala je dizajnerica Anamarija Brkić, vlasnica brenda A'marie, koja je u suradnji s brendom Jana dizajnirala torbu za plažu i multifunkcionalan pareo nosiv na više načina

Datum objave:
5.7.2012 10:24

Zadnja izmjena:
5.7.2012 12:54

Vezane teme

PromoA'marie - torba Održavati dobru formu i vitalnost, kao i njegovati svoju kožu, potrebno je tijekom cijele godine, a idealan saveznik u tome je voda. Ona nam vraća prirodnu ravnotežu vode u tijelu, osvježava nas, potiče izmjenu tvari u organizmu i sastavni je dio pravilne prehrane. Također, voda nas hidratizira iznutra, što je jedan od najvažnijih preduvjeta za lijepu, glatku i prvenstveno zdravu kožu.

Kako svoj dizajn prenijeti na druge sfere mode, a ostati dosljedan i vjeran svom modnom izričaju, pokazala je dizajnerica Anamarija Brkić, koja je u suradnji s brendom Jana dizajnirala torbu za plažu i multifunkcionalan pareo nosiv na više načina. Dizajnerica i u ovoj priči slijedi svoj modni senzibilitet te jednostavnost i svježina ostaju okosnica i ovih modnih dodataka. Torba za plažu i pareo napravljeni su od prirodnih bijelih materijala ukrašenih printom cvijeta orhideje čineći ih najpoželjnijim modnim dodacima ovoga ljeta.

Upravo slijedeći svoj modni instinkt, dizajnerica je interpretirala vodu i modu kao simbiozu na do sada neispričan način.
199501,186567,63137,131156

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr