ZOV PRIRODE

Liz Hurley besramno uživa na selu

07.05.2009 u 10:36

Bionic
Reading

Gradska djevojka Elizabeth Hurley postala je prava promotorica sretnog života na selu - nikada nije izgledala tako seksi kao dok je na selu pozirala za britanski magazin

Zrači li Liz tako pozitivno od svježeg zraka ili tinjanja vatrice u kaminu uz koji se prostire uštavljeno ovčje runo, tko zna. No, uz njezina priznanja, i same fotografije snimljene u dvorištu Lizina ljetnikovca za magazin Tatler otkrivaju zločeste tajne života na selu.

'Kada zatvorim oči i pomislim na Englesku, tada nisam u otmjenom restoranu u Knightsbridgeu, nego meditiram, oskudno odjevena uz vatricu kamina, okružena s četiri labradora', izjavila je Liz.

Dodala je da se ne bi baš kladila da na selu ima više seksa, ali je sigurna da je seks na selu jednostavno 'više seksi'.

Gospođa Hurley ima kuću i u Londonu, no sada pretežno živi na oko četiri milijuna dolara vrijednom imanju u Gloucestershireu, koji je kupila 2003. godine. Dom dijeli sa suprugom Arunom Nayarom, sinom Damianom, četiri labradora, dvije mačke, tri koze, osam kokica, 49 krava, 63 ovce i 82 svinje.

Liz kaže da su i ljudi na selu nekako više seksi, spomenuvši zgodne lokalce, od famoznih građevinaca do onih koji slažu police u supermarketu i s kojima dolaze očijukati dame iz Londona.