tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+22
Pula
+22
Rijeka
+20
Zadar
+23
Split
+22
Dubrovnik
+22

SADA I DOKAZANO

Istina je, prugice na odjeći debljaju!

Ljubiteljicama mode zasigurno se neće svidjeti vijest da trendovske prugice debljaju

Datum objave:
26.6.2012 11:51

Zadnja izmjena:
26.6.2012 13:43

Mislite da vas odjeća s horizontalnim prugama čini debljima? U pravu ste! Najnoviji eksperiment Val Watham, pobjednice BBC-jeva showa 'Amateur Scientist of the Year award', pokazuje da horizontalne prugice uistinu čine osobu debljom.

U sklopu njezina eksperimenta stotine ljudi dalo je svoj sud o ženama koje su nosile različitu odjeću. Na dijelu fotografija žene su bile u jednobojnoj odjeći, a na drugima u odjeći s horizontalnim prugicama. Većina sudionika eksperimenta složila se da žene u odjeći s prugicama izgledaju deblje.

Takve vijesti zasigurno se neće svidjeti brojnim ljubiteljicama mode jer modni trendovi ove sezone diktiraju upravo odjeću s prugicama. Eksperiment Val Watham nije jedini koji se bavio prugama na odjeći. Simpatične pruge već su bile tema prijašnjih istraživanja, od kojih je većina pokazala da simpatični mornarski uzorak vizualno deblja.

196320 ,133906,117396 ,183209

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr