OTVOREN DONASSY POP-UP

Zavirite u izložbeno-prodajni prostor Branke Donassy

21.06.2012 u 21:24

Bionic
Reading

Kako bi se predstavila istinskim poznavateljima mode, dizajnerica Branka Donassy otvorila je u četvrtak novi pop-up izložbeno-prodajni prostor u strogom centru Zagreba, na adresi Mesnička 8, na kojem su se okupiti brojni gosti iz svijeta kulture i mode

U avangardnom interijeru, koji je projektirala arhitektica Vanja Ilić, 'odjevenom' u bijelu svjetleću tekstilnu ovojnicu u dramatičnom kontrastu s crnom oblogom pročelja i crnim podom, moći će uživati svi oni koji poznaju rad ove etablirane dizajnerice. Prostor je osmišljen kao fleksibilna platforma za tematske izložbe, kako same dizajnerice, tako i gostujućih umjetnika.

Uz vrhunsku modu, Donassy je svojim gostima na otvorenju ponudila i uživanje u vrhunskom vinu - Maximo Bianco, zlatom nagrađenoj graševini Kutjevo.

Dizajnerica Branka Donassy iznimna je autorica na modnoj i umjetničkoj sceni s impresivnom karijerom koju karakterizira beskompromisni pristup i potpuna posvećenost dizajnu kao modusu vivendi. Izuzetni talent i neizmjerna kreativnost neprestano je potiču na istraživanje raznih područja umjetničkog izražavanja, od avangardnih modnih istraživanja i umjetničkih instalacija do pret-a-porter kolekcija, kao i kazališne i filmske kostimografije. Njezin rad karakterizira jedinstvena, prepoznatljiva estetika uvijek istraživačkog pristupa, temeljenog na inovativnosti konstrukcije, kirurškoj preciznosti u sinergiji s pomno odabranim materijalima, kao i minucioznosti izvedbe. Takav pristup rezultirao je originalnim dizajnom i stvaranjem osebujnog branda i na zahtjevnom međunarodnom modnom tržištu.