tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+17
Pula
+20
Rijeka
+18
Zadar
+22
Split
+21
Dubrovnik
+23

PONUDA I CIJENE

Kakve haljine možete uloviti na prvim sniženjima

Niste još navalili u lance ulične mode na prva sniženja? E pa, mi smo to učinili za vas - pogledajte haljine koje su nam zapele za oko, možda vam malo olakšamo potragu ili vas barem navedemo na neku dobru šoping ideju

Datum objave:
21.6.2012 8:00

Zadnja izmjena:
21.6.2012 9:48

Od onih za kakvu fensi prigodu do onih za plažu, haljine su napokon na sniženju po većini lanaca ulične mode. U H&M možete ih iskopati već za 70-ak kuna, u Benettonu su snižene četrdeset posto, te se za nešto preko dvjestotinjak kuna može naći kvalitetnih haljinica od prirodnih materijala.

Simpatičnu ponudu sniženih haljinica ima i Naf Naf, ali i Motivi i Oltre koji su tek krenuli s popustima od dvadeset do maksimalno pedeset posto. Za ozbiljnije prigode nepogrešive haljine na sniženju pronaći ćete u Marks & Spenceru u kojima ćete za oko tristo kuna u trenutku zračiti elegancijom.

Ponovimo ukratko ovoljetne modne zakone kad su haljine u pitanju - cvjetni print, a zatim i prugice na sto načina, uz igru geometrijskih oblika, u lance ulične mode sišli su iz visoke mode. Što se boja tiče, prevladavaju narančastocrvena i tirkizna s podosta žutih detalja, a one koje vole klasiku iskopat će dobro krojene haljine koje prate figuru u sve samo ne dosadno isprepletenoj crnoj i bež boji.

199501,197650 ,197786,196798

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr