PONUDA I CIJENE

Što na sniženjima ugrabiti za manje od 200 kuna

19.06.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Sniženja su tek počela, a mnogi dućani barem su dio svoje ponude već snizili i za pedeset posto. Evo nekih od ponajboljih ulova koji se mogu upecati po našim lancima ulične mode

I tako bliže i tako dalje, šopingmanija je počela kako po središtima gradova, tako i po perifernim šoping centrima. Kako i ne bi, trebalo je dočekati ta sniženja, mjesecima su nas nove kolekcije po izlozima mamile na grešnu kupnju!

Tko voli šoping, zna da sasvim novo svjetlo pada na haljinicu kad je s tristo kuna snižena na 149, na tuniku za plažu koja u pola cijene košta manje od sto kuna, ili vruće traper hlačice za stotinjak kuna. I špagerice na punu petu, kao i dio balerinki, već sada sniženi za pedeset posto i mogu se uloviti za oko 150 kuna, pa i manje, ovisno o dućanu.

A sniženja su, trljamo ruke, tek počela. Tko ima pun ormar odjeće i nije pod pritiskom da se mora obući od glave do pete, već samo želi pokoji trendi komad odjeće, neka slobodno čeka pad cijena koji će uslijediti u narednim tjednima. No, svi koji vrebate određene odjevne komade, ne čekajte predugo, brojevi polako, ali sigurno nestaju, tim više što sniženja u nekim dućanima, poput Benettona, traju već duže vrijeme.

Pogledajte djelić ponude koju su snizili Bata, Benetton, Marks&Spencer, New Look, H&M, Eltro, Motivi