NEVIDLJIVI

Boudoir i Nivea u crno-bijeloj tehnici

15.06.2012 u 13:57

Bionic
Reading

Nivea i poznati modni duo Boudoir za ljeto su pripremili posebna iznenađenja uz dezodoranse Nivea Invisible Black & White koji ne ostavljaju bijele tragove na tamnoj i žute mrlje na svijetloj odjeći

Sestre Boudoir su, nadahnute ‘nevidljivim’ Nivea invisible Black & White dezodoransima, kreirale ekskluzivnu mini-kolekciju - pet crno-bijelih haljina s bijelom mašnom koje će biti izložene u svjetlećim izlozima na ulicama Zagreba, Splita, Osijeka i Rijeke, raskošnu crnu haljinicu s bijelim detaljima i ružičastom mašnom, koju će Niveini fanovi moći osvojiti putem igre na Nivea web stranici te platnenu torbu s prepoznatljivim crno-bijelim Boudoirovim crtežom, koju će osvojiti svaki kupac dva Nivea invisible Black & White dezodoransa u prodavaonicama DM.

Nivea invisible Black & White je prvi dezodorans s 48-satnom zaštitom koji ne ostavlja bijele tragove na tamnoj i žute mrlje na svijetloj odjeći, koristeći inovativnu tehnologiju koja sprečava prodiranje aluminijskih soli u tekstilna vlakna. Bijeli tragovi i žute mrlje na odjeći nastaju zbog aluminijskih soli sadržanih u antiperspirantima, a taj je problem Nivea riješila zahvaljujući formuli koja otapa aluminijske soli u vodenoj emulziji, a njezin zaštitni sloj sprečava prodiranje soli u tekstilna vlakna.

Nivea Black & White by Boudoir platnenu torbu će na dar dobiti svaki kupac dva Nivea invisible Black & White dezodoransa za žene u prodavaonicama DM-a, u razdoblju od 16. do 30. lipnja.