tportal.hr

Zagreb
+12
Osijek
+12
Pula
+13
Rijeka
+15
Zadar
+14
Split
+15
Dubrovnik
+15

ODUŠEVILA GA

Manekenka slučajnom prolazniku pokazala grudi

Časopis Oyster posvetio je broj superženama i u pomoć pozvao prekrasnu Shalom Harlow koja je pokazala da joj ne trebaju ni šminka ni frizura da dobro izgleda. Pokazala je i grudi slučajnom prolazniku

Datum objave:
9.6.2012 10:29

Zadnja izmjena:
9.6.2012 12:12

Kakav bi to bio povratak originalne manekenske postave iz devedesetih bez kanadske ljepotice Shalom Harlow. Nakon što je nosila jesensku reviju za Alexandera Wanga, stalno 'iskače' iz časopisa i reklamnih kampanja. Nedavno se pojavila i u cameo ulozi za Cartierov nakit.


Ovog puta Shalom se odmaknula od glamuroznih modnih priča i snimila naslovnicu za ljetno izdanje časopisa Oyster (broj je posvećen superženama) u prilično opuštenom izdanju, bez imalo šminke i nonšalantno svezane kose u punđu. No u ležernom i otkačenom izdanju snimila je i editorijal pod vodstvom Cass Bird, čije fotografije jedino i mogu ispasti tako opuštene i zaigrane.

No na snimanju Shalom se spontano pridružio i punker, koji se igrom slučaja našao blizu hotela Bowery u New Yorku, gdje je ručao. Kako je došao, tako je i trajno ostao sa Shalom na fotografiji za editorijal. Dotičnom gospodinu, koji je u New York došao na godišnji iz Velike Britanije, zaista se osmijehnula sreća. Ali Shalom, kao iskusnom supermodelu, nije zasmetao, nego je samo spontano digla majicu i pokazala mu grudi. Imat će što prepričavati kad se vrati u svoju domovinu.

197720,196267,195413 ,192964

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr