POSTOLAR IMA FORA BLOG

Gdje se svima pohvaliti da imate štikle Jimmy Choo?

08.06.2012 u 08:34

Bionic
Reading

Možda si ne možemo priuštiti štikle Jimmyja Chooa, ali barem ih možemo gledati na njegovu novom blogu Choo 24:7 Stylemakers

Dizajner Jimmy Choo, kojeg sve žene obožavaju ponajviše zbog njegovih štikli, u pomoć je pozvao modnog fotografa Eddieja Newtona kako bi lansirao novi blog Choo 24:7 Stylemakers. Na njega i profesionalci i amateri mogu stavljati najbolje primjerke ulične mode koje su snimili. Dok je Newton zadužen za London, stilske poslastice stižu i iz Pariza, Milana te Tokija.

Budući da vlada velik interes za uličnu modu, ali i za dijeljenje tih fotografija putem blogova te Facebooka i Twittera, ne čudi što se Choo pridružio brojnoj modno osviještenoj skupini koja na internetu izmjenjuje svoje fotografije. A na svom blogu poziva sve koji posjeduju par njegovih cipela ili modni dodatak, uklopljen u njihov originalni stil, da stave fotografiju.

No Choo nije jedini koji se dosjetio toga. Još 2009. godine kreativni direktor Burberryja Christoper Bailey pokrenuo je stranicu Art of the Trench, u suradnji s fotografom Scottom Schumanom, poznatom po blogu The Sartorialist, posvećenu Burberryjevu trenchu na kojem možete potražiti inspiraciju.