STELLA McCARTNEY:

Vježbati se može i sa stilom

05.06.2012 u 09:04

Bionic
Reading

Britanska dizajnerica Stella McCartney prije nekoliko dana je u Londonu otvorila prvu trgovinu Adidas by Stella McCartney

Prijateljstvo koje traje već osam godina zasluženo je dobilo prvi dućan u Londonu, i to blizu još jednog Stellina nedavno otvorenog dućana. Kako bi sve imala na oku, Adidasova se flagship-trgovina nalazi blizu nedavno otvorenog dućana u kojem se mogu naći Stelline kreacije iz glavne i dječje kolekcije.

'Ovom trgovinom slavimo ono što smo gradili s Adidasom posljednjih osam godina i nadamo se da će žene u njoj pronaći sve što im treba za njihov sportski život, a istodobno da je to vrlo stilski i da ne trebaju pritom žrtvovati svoj stil', oduševljeno je rekla Stella i dodala kako žene ne trebaju odustati od svog stila dok vježbaju.

Dizajnerica i Adidas započeli su kreativno prijateljstvo u rujnu davne 2004., a 2010. Stella je proglašena kreativnom direktoricom Adidasove olimpijske linije koja je predstavljena u ožujku ove godine.

'Naša je vizija bila stvoriti jedinstveni koncept trgovine u kojoj će Adidasov brend s potpisom Stelle McCartney biti predstavljen kao vrhunski sportski brend', rekao je Nick Craggs, Adidasov marketinški direktor za Veliku Britaniju te dodao: 'Ova će trgovina ojačati našu vezu te nas još više potaknuti u kreiranju odličnih kreacija za sve žene. Uz sve to, ovo je samo početak našeg širenja diljem svijeta.'