tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+10
Pula
+12
Rijeka
-
Zadar
+11
Split
+13
Dubrovnik
+14

TEK JOJ JE 27

Seksi Bar Refaeli u mini bikiniju slavila rođendan

Slavna ljepotica podijelila je fotografije rođendanske proslave sa svojim obožavateljima

Datum objave:
5.6.2012 6:35

Zadnja izmjena:
5.6.2012 6:35

Vezane teme

Poznata manekenka Bar Refaeli proslavila je 27. rođendan, a nekoliko fotografija s lude proslave objavila je na svom Twitter profilu. Dnevni dio slavlja bio je rezerviran za zabavu na plaži i mini bikini, a na fotografiji se jasno vidi da poznata manekenka blista od sreće i zaigranosti.

Noćni dio zabave nije donio puno više odjeće na slavnoj ljepotici. Naime, zgodna Bar ludo se rasplesala u vrućim hlačicama i bijelom topu. Ne treba posebno napominjati da su je obožavatelji zasuli brojnim komentarima.

Bar Refaeli sa svojim je obožavateljima podijelila i fotografiju na kojoj pozira uz dasku za surfanje, a na jednoj fotografiji pokazala je i kako je izgledao njezin vrt dok se pripremala zabava. Mnoštvo ljubičastih balona zasigurno se dobro uskladilo s lepršavim ponašanjem slavne manekenke.


191570,188515,176727 ,172737

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr