tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+14
Pula
+14
Rijeka
-
Zadar
+16
Split
+15
Dubrovnik
+18

ZA SVAKOGA PONEŠTO

Prvi pogledajte jesenske krpice koje stižu u H&M

H&M je već pokazao svoju jesensku kolekciju čija su glavna obilježja minimalizam u odnosu na maksimalizam, što se vidi po uglađenim, isklesanim siluetama u kombinaciji s drskim oblicima i samouvjerenim ukrasima

Datum objave:
1.6.2012 10:06

Zadnja izmjena:
1.6.2012 11:28

Vezane teme

U novoj su ženskoj H&M-ovoj kolekciji ključni zasebni komadi poput kaputa od tvida s kimono rukavima ili crnog sakoa s dvostrukim kopčanjem, koji prikazuje sportski izgled 90-ih kada ga se upotpuni majicom s kapuljačom i visokim tenisicama na platformu.

Hlače su nezaobilazne, od klasičnih sa zatvaračem na zglobu do tajica živih boja s prirodnim printovima.

Tekstura igra važnu ulogu na majicama od buklea, prevelikim kardiganima s pletenicama i majicama ukrašenim pernatim pramenovima.

Ključni su modni dodaci poput elegantnih naramenica ukrašenih nakitom, bisernih ogrlica i visećih naušnica, uz dodatke za ramena s kamenčićima.


Muška kolekcija
donosi odijelo kao ključni komad, ali uz bezbroj mogućnosti da se nosi na moderan način. Tu su i dolčevite, hlače na crtu, samterice, kaputi do polovice bedara, kardigani, sakoi.

Pogledajte sve u fotogalerijama!

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr