TORBICE, KUPITE TORBICE

Lily Allen je nova Chanelova djevojka

04.05.2009 u 11:28

Bionic
Reading

Pjevačica Lily Allen rijetko se može vidjeti u javnosti bez neke od svojih brojnih Chanel torbicaa, a odsad će joj to biti i zadatak budući da ju je Lagerfel prepoznao kao novu Chanelovu djevojku

Njezinu strast prema ovoj luksuznoj marki prepoznao je glavni kreativni direktor kuće Karl Lagerfeld, pa ju je angažirao kao novo zaštitno lice Chanelovih torbi. Lagerfeld ju je osobno izabrao i proglasio svojom novom modnom muzom. 'Ona je tako zabavna', rekao je Lagerfeld komentirajući svoj izbor.

Lily, naime, rijetko izlazi bez neke od svojih brojnih Chanel torbica, a najdraži joj je slavni model 2.55. Osim torbica, Lily voli i druge Chanelove kreacije. Nedavno je tako u intervjuu za The New York Times otkrila koliki su razmjeri njezinog obožavanja Chanela pokazavši novinaru da veliki dio njene garderobe zauzimaju upravo njihovi modeli.

Suradnja mlade pjevačice i Chanela je potvRđena te je najavljeno snimanje reklamne kampanje za kolekciju torbica za sezonu jesen/zima 2009. idućeg tjedna u Londonu.