Moda i ljepota ETNA MAAR ZA PIK

Što kažete na haljinu od ambalaže za salamu?

  • Autor: G. A.
  • 29.5.2012 12:18:45
  • 29.5.2012 10:56:37

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, poznata pod imenom Etna Maar, pokazala je svoju kreativnost i maštovitost u izradi PIK haljine koristeći se ambalažom narezaka PIK povodom izložbe 'Kopčaj me selotejpom' koja se održava u West Gateu od 19. svibnja do 15. lipnja

Ta prigoda pravi je izazov hrvatskim dizajnerima da iskažu svoju inovativnost i moć pretvaranja svakodnevnih predmeta u vrhunske modne kreacije te ujedno prilika za pokazivanje širem građanstvu.

Ambalaža narezaka PIK poslužila je umjesto svilenih tkanina za izradu haljine priznatoj dizajnerici Etni Maar te privukla veliku pozornost posjetitelja zbog zanimljivog kroja, oblika i šarenih boja.

Osim što je riječ o zanimljivoj modnoj manifestaciji, projekt Izložba haljina od ambalažnih materijala ima i svoju širu priču u kojoj se želi skrenuti pozornost građana na ekološko ponašanje. Cilj tog projekta je istaknuti značenje ambalaže kao ravnopravnog dijela proizvoda te prenijeti potrošačima priču o ambalaži, njenim ulogama, značenju, oznakama, načinu zbrinjavanja, a sve u želji za ekološki odgovornim ponašanjem.

Ekološki svjesno ponašanje potrebno je usaditi djeci već od malih nogu te su upravo tim povodom organizirane i edukativne radionice o ambalaži i zbrinjavanju u suradnji s dizajnerima da bi se istovremeno poticao i razvijao kreativni dječji duh. PIK Vrbovec izabrao je sudjelovati u tom projektu upravo zbog važnosti brige o zaštiti okoliša, jer i sama kompanija u svojem svakodnevnom poslovanju poštuje stroge standarde zaštite okoliša i trudi se očuvati netaknutu i čistu prirodu za buduće naraštaje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više