tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+19
Pula
+19
Rijeka
+21
Zadar
+20
Split
+20
Dubrovnik
+20

LOUBOUTIN SE NE DA

'Važniji mi je seksipil nego udobne cipele'

Najslavniji postolar na svijetu, Christian Louboutin, prošlog je mjeseca izjavio da su 'visoke pete užitak i bol' i 'ako ne možete hodati u njima, nemojte ih nositi'. Po njemu su pljuštale osude, a sada je istupio da bi ispravio rečeno, no opet nije bio previše milostiv

Datum objave:
25.5.2012 10:44

Zadnja izmjena:
25.5.2012 12:53

Christian Louboutin dizajnira cipele za kojima su svi ludi i svjesno izjavljuje da visoke pete izazivaju bol te još nesmiljeno dodaje da u njima treba znati hodati ili ih se odreći... a u njima svaki dan viđamo Victoriju Beckham kao predvodnicu slavnih zaljubljenica u crveni potplat u cijelom svijetu (uključujući hrvatske slavne dame).

'Bezosjećajan' je bila najblaža riječ upućena Louboutinu pa sve do malo žešćih komentara da 'ima namjeru nanositi bol ženama'.

Na događanju Martini Royale Casting u londonskom Muzeju dizajna dizajner je poželio pojasniti izrečeno tvrdeći da su njegove izjave izvučene iz konteksta.

'Ljudi govore da sam kralj neudobnih cipela, no nije moj posao kreirati nešto udobno. Pokušavam visoke pete učiniti što udobnijima, no moj je prioritet dizajn, izgled, seksipil. Nisam protiv nje, ali udobnost nije moj fokus.'

188551 ,184626 ,167396 ,175752

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr