tportal.hr

Zagreb
+19
Osijek
+17
Pula
+19
Rijeka
+20
Zadar
+19
Split
+22
Dubrovnik
+21

JEDNOSTAVNIJE NE MOŽE

Kako od kratke majice napraviti mini haljinu

Zvuči primamljivo, možda na prvu pomisao malo komplicirano, ali uz ovaj konkretan video zasigurno ćete u tren oka i sami uspjeti od kratke majice napraviti seksi haljinicu

Datum objave:
25.5.2012 8:00

Zadnja izmjena:
25.5.2012 9:40

Potrebna vam je samo kratka majica koje ste se već zasitili, škare, igla i konac (uz napomenu da je potrebno minimalno šivanja), i uz malo dobre volje u tren oka ćete i sami lako izraditi kratku ljetnu haljinicu.

Majicu možda ionako ne nosite, a novi odjevni komad mogao bi vam uljepšati ljeto, ne košta ništa, a za odlazak na plažu i s plaže mogao bi biti upravo spasonosan.

Tek kad pogledate video vjerojatno ćete se lupnuti po čelu i pomisliti kako se i sami već ranije niste dosjetili tako jednostavnog rješenja. Sretno u izradi!

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr