ŠTO SE NUDI U DUĆANIMA?

Bez kojih haljina nećete moći ove sezone

28.05.2012 u 10:20

Bionic
Reading

Znamo da vam treba jedna udobna, posebna i baš za vas krojena duga haljina u kojoj ćete provoditi ljeto. Zato vam donosimo izbor iz ponude po našim dućanima, a saznajte odmah i cijene

Najpraktičniji odjevni komad u ženskom ormaru sasvim sigurno je – duga haljina. Spasit će vas s proljećem dok još niste nabacile bar malo boje i uvijek kad niste baš besprijekorno depilirane.

S druge strane, pravi kroj duge haljine može istaknuti sve ženske draži i sakriti sve nedostatke.

U dugoj haljini ćete izgledati ležerno, a opet elegantno za dnevnih šetnji gradom. Navečer, kad je kakva glamurozna prigoda na pomolu, s dugom haljinom i opet nećete pogriješiti – pretvorit će vas u neodoljivu zavodnicu ili možda samo ženu sa stilom.

Na prvi pogled možda se čini da je dugu haljinu jednostavno kupiti, no kad krene isprobavanje, to se pokaže malo kompliciranijim od zamišljenog. Probleme može stvoriti dužina, previše prozirna tkanina, gumbi na dekolteu, preuski ili preširoki modeli u struku.

Stoga igrajte na sigurno i priklonite se, odnosno isprobavajte, samo modele koji vam najbolje pristaju s obzirom na vašu građu tijela, a bitno je i da se u svojoj haljini osjećate ugodno i samopouzdano.

Zasigurno će vam za oko zapeti neki od modela iz naše fotogalerije!