PETICA IZ MODE

U čemu Nina Badrić izgleda najbolje?

22.05.2012 u 10:18

Bionic
Reading

'Za dobrim konjem se praši', stat ćemo u obranu Nine Badrić čak i kad je naš Fashion Guru osudi na modnom sudu. Evo kakvim nas je šik kombinacijama Nina častila posljednjih mjeseci, uoči odlaska na Eurosong

Nina Badrić je prije svega dama, nećete je vidjeti ni vulgarno ni neumjesno odjevenu, ma o kojoj se prilici radilo. Njezin seksipil izbija i iz traperica i pamučne majice, kao i iz mini haljinica.

Odlično nosi urbani šik, što često pokazuje na zagrebačkoj špici, bila u trapericama, tajicama, prugastim majicama, balonerima, kožnjacima, čizmama preko koljena ili jednostavnoj uskoj haljinici.

Ponajbolje je taj svoj smisao za otkačeno pokazala nedavno na zagrebačkoj presici uoči odlaska na Eurosong, kada je nosila široku crnu haljinu s printom, crne hlače, gležnjače, asimetričnu vesticu, crvenu torbicu... Kad smo kod mode, u Azerbejdžan je Ninu je pratila i hrvatska modna dizajnerica Ksenija Vrbanić, koja je zadužena za njezine kreacije, kao i kreacije i pratećih pjevačica na nastupu.

Crnu haljinu za nastup, koju smo imali prilike vidjeti, Nina je sama zamislila i zadovoljna je njome. 'Htjela sam nešto jednostavno, bez šljokica i perja', rekla je tada Nina. Takva je ona, ne voli kič ni pod koju cijenu

Kad želi zaigrati na kartu seksipila, Nini je glavni adut čipka, a ponekad bome i mrežaste čarape. Nikada nije bila tipična mršavica, već tom njezinom damskom dobrom looku doprinose i njezine do savršenstva istesane obline.

Šminka joj nikada nije preupadljiva, a jedna je od rijetkih dama s naše estrade koju se na morskim odredištima može vidjeti posve nenašminkanu. Preostaje nam samo da joj držimo palčeve sve do subotnjeg finala, da ostavi dobar dojam i kad je glas i kad je stas u pitanju!