IZAZOVNA CHERYL COLE

Je li ovo najupečatljivija haljina kanskog crvenog tepiha?

21.05.2012 u 07:28

Bionic
Reading

Na premijeru filma 'Amour' na 65. filmskom festivalu u Cannesu posebnu pažnju privlačila je zanosna Cheryl Cole u haljini koju su krasili kontrasti i bogato perje

Odjevena u glamuroznu haljinu u kombinaciji bijele i crvene boje Cheryl Cole je pokazala doista zanimljiv stajling te potvrdila kako je manje više pokazavši samo dio leđa seksi prorezom. I dok je gornji dio haljine u bijeloj boji bio poprilično jednostavan, pažnju je privlačio donji dio, ukrašen bogatim perjem u vatreno crvenoj boji. Uz haljinu je kombinirala i malu crvenu torbicu te crne štikle, neupadljiv nakit i jednostavnu frizuru.

Čini se kako je Cannesom zavladala prava pomama za haljinama sirenastog oblika s bogatim materijalom koji klizi po podu. Upravo je najveći broj uzvanica filmskog festivala u Cannesu birao takve haljine kako bi na crvenom tepihu zablistale u što glamuroznijem sjaju.

No Cherylina haljina je imala nešto što u Cannesu ove godine još nismo vidjeli. Naime, crvena boja perja na haljini savršeno se uklopila s crvenim tepihom, pa je Cheryl djelovala kao da klizi. Premda je haljina bespogovorno laskala Cherylinoj figuri, u njoj je bilo vrlo teško kretati se. Tako je Cheryl bila potrebna pomoć da se popne uza stepenice, posebice kada je počela padati kiša.