SEZONA JE POČELA!

Kako nositi haljine bez naramenica

20.05.2012 u 08:59

Bionic
Reading

Ovi modeli dolaze s malim upozorenjem - za njih morate imati savršeno isklesane ruke i ramena, a najvažnije je da vas nigdje ne stišće

Haljine bez naramenica, iako praktične, sklizak su modni teren - upravo ovaj model, pogotovo ako je pripijen uz tijelo, može biti najgori odabir ako ste punije građe. Lijepe ruke i ramena apsolutni su 'must have' kod ovih haljina - osim što su naglašenije nego inače, nema rukava koji mogu sakriti eventualne nedostatke.

Birajte modele koji su uski u struku i što više prianjaju uz tijelo, a u području grudi su dovoljno široki da vas ne stišću - osim što su ovakvi krojevi neudobni, napravit će ružan ‘rez’ na vašem tijelu.

Imajte na umu da haljine bez naramenica već dovoljno otkrivaju te izbjegavajte modele koji imaju dubok izrez - ako želite posebno naglasiti dekolte, radije odaberite neku 'statement' ogrlicu ili viseće naušnice.

Dizajneri će na pistama u većini slučajeva predložiti da na ove modele ne nosite grudnjake, pa ako ikako možete, izbjegnite ih, no pravilnim odabirom donjeg rublja možete postići još bolji dojam. Materijali poput čipke loš su izbor jer će se ocrtavati ispod haljine, dok su laserski rezani modeli idealni za upravo ovakve odjevne komade.