tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+12
Pula
+18
Rijeka
+20
Zadar
+17
Split
+19
Dubrovnik
+20

SKOCKANA ZA VJENČANJE

Kome ovako odjevena Pippa ne bi zapela za oko

Nakon potpunog fijska u Parizu te prozivki koje je dobila na račun svog ponašanja i tulumarenja, Pippa Middeleton, sestra vojvotkinje od Cambridgea, odlučila se malo pritajiti, no skockana Pippa u haljinici boje ciklame rijetko kome nije zapela za oko

Datum objave:
20.5.2012 8:00

Zadnja izmjena:
20.5.2012 11:15

Vezane teme

Odjevena u haljinicu boje ciklame koja joj se sezala do koljena te s crno-ružičastim šeširom u obliku cvijeća ukrašenog mrežom, Pippa se uputila na vjenčanje svojih prijatelja Camille Hook i Sama Hollanda u Aberladyju, nedaleko od Edinburgha.

Kako se inače bavi organiziranjem evenata, 28-godišnja Pippa je pomogla prijateljici organizirati vjenčanje. Pippa se ovoga puta posebno potrudila oko stajlinga te pazila da se cijeli komplet bespogovorno slaže.

Tako je uz haljinicu dugih rukava i stegnutu u struku te ukrašenu mašnom na leđima u boji ciklame kombinirala jednostavne crne salonke te crnu 'clutch' torbicu. Kako bi se ružičasta i crna savršeno povezale, tu je bio šeširić u te dvije boje, skrivajući Pippin pogled crnim mrežastim velom. Jednostavnom, a tako efektnom haljinom Pippa je uspjela naglasiti vitku liniju te dekolte, a ipak ne pretjerati.


193724,193131,192499,189373

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr