SKOCKANA ZA VJENČANJE

Kome ovako odjevena Pippa ne bi zapela za oko

20.05.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Nakon potpunog fijska u Parizu te prozivki koje je dobila na račun svog ponašanja i tulumarenja, Pippa Middeleton, sestra vojvotkinje od Cambridgea, odlučila se malo pritajiti, no skockana Pippa u haljinici boje ciklame rijetko kome nije zapela za oko

Odjevena u haljinicu boje ciklame koja joj se sezala do koljena te s crno-ružičastim šeširom u obliku cvijeća ukrašenog mrežom, Pippa se uputila na vjenčanje svojih prijatelja Camille Hook i Sama Hollanda u Aberladyju, nedaleko od Edinburgha.

Kako se inače bavi organiziranjem evenata, 28-godišnja Pippa je pomogla prijateljici organizirati vjenčanje. Pippa se ovoga puta posebno potrudila oko stajlinga te pazila da se cijeli komplet bespogovorno slaže.

Tako je uz haljinicu dugih rukava i stegnutu u struku te ukrašenu mašnom na leđima u boji ciklame kombinirala jednostavne crne salonke te crnu 'clutch' torbicu. Kako bi se ružičasta i crna savršeno povezale, tu je bio šeširić u te dvije boje, skrivajući Pippin pogled crnim mrežastim velom. Jednostavnom, a tako efektnom haljinom Pippa je uspjela naglasiti vitku liniju te dekolte, a ipak ne pretjerati.