ALI NE ZBOG IVE

Zima stiže, stegnite remene!

05.12.2008 u 16:00

Bionic
Reading

Uski, široki, kožni, lakirani, šareni, crni - remeni svih oblika i veličina i dalje su najpoželjniji modni accessories ove zime

Što nam god ovih dana pričali o 'stezanju remena', modni diktati već nekoliko sezona nalažu strukiranu siluetu 'upakiranu' zgodnim remenom. Tako će biti i ove zime! Bilo da volite uske ili široke, remen je odavno napustio svoju funkciju 'pridržavanja hlača' pretvorivši se u nezaobilazan modni dodatak koji ističe siluetu i stavlja točku na 'i' odjevnim kombinacijama.

Remen možete nositi na haljinu, vestu, kaput, sako ili preko kardigana. Široki kožni remeni izvrsno se može kombinirati preko kaputa, dok je tanko remenje prikladnije za haljine.

 Dizajneri i zvijezde vole remenje Pogledaj cijelu fotogaleriju

Strani dizajneri, poput Diane Von Furstenberg, već odavno obožavaju remene kao nezaobilazni modni dodatak, a sudeći prema kolekcijama Emanuela Ungara, Marni, Fendija, Burberryja ili Giorgia Armanija, ove sezone bez remena se nikud ne ide. Osim toga, ne morate ga nositi u striktno 'strukiranom' izdanju – dobar remen odjenite na dužu košulju, spustite preko bokova i opet ćete biti 'in'.

Obratite pažnju i na kopče. Zanimljiva i upečatljiva kopča poštedjet će vas brige o nakitu budući da takav detalj izvrsno funkcionira sam za sebe, pa je dodatni accessories suvišan i nepotreban. Ako niste ljubitelj kopči, nabavite remen koji se jednostavno veže oko struka.

Kako god, stegnite remen, ali ne zato što su vam ONI tako rekli.