tportal.hr

Zagreb
+16
Osijek
+17
Pula
+16
Rijeka
+18
Zadar
+13
Split
+19
Dubrovnik
+16

ODUZIMAJU DAH

Pogledajte najljepše haljine s kanskog crvenog tepiha

Najviše pozornosti u Cannesu privlačile su Eva Longoria i Diane Kruger u veličanstvenim haljinama

Datum objave:
17.5.2012 12:10

Zadnja izmjena:
17.5.2012 13:59

Crveni tepih u Cannesu i ove je godine privukao pozornost svjetske javnosti. Zašto? Opće je poznato da se tim tepihom šetaju najpoznatije svjetske ljepotice u veličanstvenim haljinama. Ni ove godine dame nisu podbacile pa su tako ljubitelji mode mogli uživati u najljepšim haljinama na svijetu. Bez imalo sumnje, najviše pozornosti privlačile su Eva Longoria i Diane Kruger.


Plavokosa Diane nosila je prekrasnu nježnozelenu lepršavu haljinu koja je u gornjem dijelu krojena kao korzet. Poseban romantičan dojam dao je materijal koji je lagano padao od ramena. Zahvaljujući lepršavosti materijala, Diane je izgledala kao da lebdi iznad crvenog tepiha.

U potpuno drugačijoj haljini tepihom se prošetala vatrena Eva Longoria. Iako njezina haljina nije imala tu magičnu lepršavost, ipak su mnogi komentirali s oduševljenjem da je to jedno od najboljih glumičinih izdanja. Odjevena u pripijenu blijedoružičastu haljinu, Eva je još jednom pokazala sav svoj seksipil. Dojam elegancije stvoren je zahvaljujući sirena kroju i bogatstvu materijala koji se vukao za njom.

Osim Eve i Diane, pozornost su plijenile i druge ljepotice poput pjevačice Lane Del Ray, koja je zablistala u elegantnoj crnoj haljini, te bivšeg top modela Eve Herzigove, koja je pokazala da još uvijek ima senzacionalno tijelo.

193541,193511,192148,192321

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr