Moda i ljepota SUPER PRILIKA

Skriveno blago na prvom Bazaaru u Kvartu

  • Autor: tportal.hr
  • 16.5.2012 15:49:58
  • 16.5.2012 15:05:50

Osim raritetnih, a jako popularnih vintage predmeta, moći će se naći dizajnerska rješenja mladih hrvatskih autora i kolektiva

Koncept prvog kvartovskog Bazaara, koji će se održati u subotu 19. svibnja s početkom u 11 sati, želi aktivno i sadržajno otkrivati skrivena blaga nečijih domova, ideja, koristeći nam kao vremeplov između onoga što se događalo jučer, današnjice te nečega što bi bila interesantna premisa sutrašnjice. Sve skupa je zamišljeno kao jednodnevni događaj s bogatom ponudom i vintage i novih, dizajnerskih komada namještaja, odjeće, obuće, nakita, industrijskih lampi, lustera, bicikala, fotoaparata, stripova, ploča i sličnih zanimljivih stvari.

Tako će se na Bazaaru, osim raritetnih, a jako popularnih vintage predmeta, moći naći dizajnerska rješenja mladih hrvatskih autora i kolektiva kao što su: Clash of 9, Ping pong kolektiv (Etoile de mer, Doodlewitch, Bijoux Foux, Metamorph, Soopaklox, Playround, Yo Soy Juanita), Oh,Tiger!, Dragou, Kompajunior, Tratinčica, Mireldi, Nahtkasl&Hoklica, Ciklorama i drugi.

Svi gosti Bazaara u Kvartu će moći probati i kupiti prirodnu kozmetiku, vegansku hranu, popiti pravu tursku kavu, pojesti domaći kolač, saznati svoju budućnost iz tarota i kristala i još mnogo toga.

Kvartovski Bazaar prvo je takvo događanje u Zagrebu ovog proljeća koje će na jednom mjestu okupiti uzbudljive mlade izlagače, kreativce, restauratore i umjetnike raznih interesa. Prvi Bazaar u Kvartu održat će se u subotu 19. svibnja s početkom u 11 sati u suorganizaciji udruge Kaleidoskop i Kvarta.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više