TRK NA SAJAM MODE!

Ugrabite sniženu dizajnersku odjeću na Jelačić placu

14.05.2012 u 09:25

Bionic
Reading

Središnji zagrebački trg postao je na tri dana modna špica na kojoj odjeću prodaju domaći, slovenski i srpski dizajneri. Uz sajamski popust, posjetitelji se mogu uvjeriti da krpice s potpisom i nisu tako nedostižne. Donosimo djelić ponude, s cijenama

U petak, subotu i nedjelju, na zagrebačkom Trgu bana Jelačića traje sajam mode Fashion.hr Industrija powered by Perwoll, a predstavlja se preko stotinjak dizajnera nakita i odjeće. U fotogaleriji ćete pronaći 'it' komade s pripadajućim cijenama!

Da se isplati prošvrljati dvjema bijelim kupolama koje kriju dizajnersku odjeću, govori činjenica da su neki dizajneri odjeću snizili i do 70 posto. Martina Felja svoje pamučne majice prodaje po 150, umjesto 350 kuna, a Clash of 9 su suknje, košulje i haljine snizili od 20 posto i više. Hlače su im 200 kuna, košulje 250 do 600, a suknja 1.000 kuna.

Ogy Antunac izlaže odjeću iz najnovije kolekcije po redovnoj cijeni te će za bajkersku kožnu jaknu trebati izdvojiti 2.800 kuna, a za bijelu košulju 850 kuna. Veseli podatak da pak odjeća iz njezine prošle kolekcije dolazi na popust i do 70 posto.

Aleksandru su hit crno-bijele damske haljinice dužine do iznad koljena, koje se prodaju po 1.200 kuna. Hlače su 400, a prekrasnu svečanu haljinu ispred koje su zastale mnoge prolaznice, valja platiti 3.500 kuna.

Matija Čop sa svojim brendom Chop na svom štandu ima više nego zanimljive haljinice od netkanog impregniranom poliestera koji se može oprati najviše deset puta i nakon toga vam haljina jednostavno - nestane. Biorazgradive su, ali dok traju, mogu se lako transformirati u deset modela, nepromočive su, a prozračne, presaviju se tako da stanu u malu torbicu. Cijena je na upit.

Alduk pamučne majice prodaje po 160 do 180 kuna, a u ponudi ima i odličnu torbicu, kožnu, s pet godina garancije, za 1.200 kuna s popustom. U kutku brenda Amadeus, Aldukov dizajnerski potpis košta, primjerice, 370 kuna za slatku traper haljinicu.

Anamarija Ricov
zelenu haljinu iz nove kolekcije prodaje za 1.800 kuna, a sve iz stare kolekcije na popustu je od 30 posto. Envy Room ima majice po 375 kuna, olovka-suknje po 1.200, a odlične duge suknje u trendi bojama i za svaku prigodu, koštaju 1.000 kuna.

Robert Sever je izložio kožne torbe po cijeni od 1.000 do 2.500 kuna. Ivana Popović otkrila nam je da se kod nje najviše traže bijele košulje ravnog kroja koje prodaje po tristo kuna. Njezine bijele jaknice, također praktične i za svaku prigodu, koštaju 1.000 kuna.

Slovenski brend Farandula ima balonere po 199 eura u što je uračunat popust od čak 50 posto. Gost iz Srbije Vladimir Lazarević najbolje prodaje srebrne kožne cipele po 1.000 kuna, a sve su mu cipele ručne izrade i proizvedene su u Srbiji.

Na štandu brenda GetUp Beograd za oko nam je zapela torbica sa šiljcima za 1.170 kuna te haljina s printom majmuna za 750 kuna.