ZA SAVRŠEN DAN

Kakve su vjenčanice hit ove godine

10.05.2012 u 09:16

Bionic
Reading

Vjenčanice svih dužina, krojeva i izreza na dekolteu nude vam se po specijaliziranim salonima, kao i preko interneta, ali što je - tu je, valja izabrati samo jednu haljinu! Da vam barem malčice olakšamo zadatak, donosimo nekoliko hit vjenčanica za 2012. godinu

Uz tisuću stvari koje morate riješiti uoči vjenčanja, jedna od najvažnijih je – izabrati vjenčanicu. Čak i kad točno znate što želite, potraga nije jednostavna - jednoj glamuroznoj haljini nešto nedostaje, na drugoj je nešto viška… A tu je i problem budžeta! Za početak, proučite nove trendove i nadahnite se njima prije potrage.

Monique Lhuillier jednostavnost razbija profinjenim dodacima u obliku remena ili traka od svjetlucavih kontrasta, Badgley Mischka hrabro istupa bojom pudera i dekolteom do pupka. No, više od nje mladenke iznenađuje Vera Wang – crnim vjenčanicama.

Kad su trendovi kod vjenčanica u pitanju, tu nesumnjivu riječ ima i Jenny Packham, dizajnerica čije svečane kreacije za crvene tepihe rado nose Angelina Jolie i Kate Middleton. Njezina privlačna jednostavnost vidljiva je i kod vjenčanica.

Romona Keveža vrlo je tražena dizajnerica kad su vjenčanice u pitanju i njezine ovogodišnje kolekcije, kako proljetna, tako i jesenska, zadovoljile bi gotovo svaku modernu mladenku.

One mladenke koje se zbiljski furaju na modu, odnosno trendove pod svaku cijenu, imaju sigurno odredište odakle kreću s potragom, gdje crpe ideje i inspiraciju, a možda posežu i za kreditom ili ušteđevinom, a to su vjenčanice Oscara de la Rente.

Pogledajte nekoliko najtraženijih modela vjenčanica u ovoj godini!