BLIJEŠTE NA KILOMETRE

Koja bi vas ljepotica najprije omamila?

08.05.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Met Gala u New Yorku kao da se pretvorio u 'metalik gala' kad su na crveni tepih došle Cameron Diaz, Jessica Alba, Karolina Kurkova, Lana Del Ray, Carey Mulligan, Gwyneth Paltrow... Pogledajte zašto

Srebrne, zlatne i bakrene haljine zaposjele su dobar dio jednog od vrlo popularnih crvenih tepiha u New Yorku, onog u muzeju Metropolitan. U futurističkom stilu propisno su zabljesnule brojne svjetske zvijezde, a bilo je itekako važno tko, koga i kako nosi kad su haljine u pitanju.

Tako je Sofia Vergara bila sasvim čedna, ali elegantna u Marchesi, Lana Del Rey naglasila je tek dekolte u Josephu Altuzarri, a Gwyneth Paltrow bila je seksi u Pradi.

Golim leđima, pa i širokom trakom na glavi, nazočne je golicala i Karolina Kurkova u kreaciji mlade dizajnerice Rachel Zoe.

Jessica Alba nosila je haljinu boje starog zlata s potpisom Michael Kors, a Cameron Diaz dala je tek naslutiti draži u zlatnoj, uskoj dugoj haljini Stelle McCartney.

Carey Mulligan bila je posebno zapažena u Pradi, a izgledala je kao morska sirena s nizovima zlatnih ljuskica. Pogledajte kako je to izgledalo, naposljetku, crveni je to tepih na kojem na vidjelo izlaze vrući modni trendovi.